Протягом трьох років чоловік тероризував Злату Огневич та її родину, погрожуючи вбивством.

На початку тижня Злата Огневич опублікувала у своєму Інстаграмі пост з відео. На ролику чоловік із усмішкою, цинічно обіцяє «завалити» співачку.

Если я тебе в следующий раз побачу по телевизору, я тебя завалю, поняла н…уй или папу. Ты чудишь, ерундой занимаешься.

Я передам информацию о вас в полицию, відповідає співачка.

Та передавай кому хочешь, ты ж знаешь, чем это закончится. Кого ты пугаешь, девочка! Я к своей цели дойду, мне никто не запретит. Ты ж прекрасно это понимаешь…

Прокоментувавши ролик, співачка написала, що чоловік тероризує її понад три роки. Попередні звернення до поліції закінчилися нічим.

— Ми звернулися до поліції та отримали таку відповідь: “Вас же не покалічили. Ось коли завдадуть шкоди, тільки потім ми можемо починати щось робити”. Ну як так??» — розповіла сестра співачки у сторіс.

Зневірившись Злата Огневич, написала досить емоційний пост під відео:

— У цій ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік і НІХТО за цей час не зміг розв’язати мою проблему. Він продовжує переслідування, які почастішали останнім часом. Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці й зазнають насильства. Тому що моя ситуація — це ТАКОЖ один із видів насильства».

Розголос примусив поліцію звернути увагу на ситуацію чоловіка затримали буквально за добу. Переслідувачем, за інформацією поліції, виявився 40-річний мешканець Черкаської області. Йому висунуто звинувачення за статтею 129 Кримінального кодексу України «погроза вбивством» (передбачає до двох років арешту). Прокоментувавши затримання, Злата Огневич закликала жінок «не мовчати та звертатися по допомогу!».