Фестиваль вже минув, але відвідувачі все ще  знаходяться «під враженням» та продовжують ділитися спогадами у Мережі. Тож приводимо декілька відгуків, аби ті, хто не попав цього року на фестиваль мали можливість заочно відчути атмосферу «свободи та драйву». Орфографію та стилістику авторів лишаємо без змін.

 Pavlo Gvozdetsky:

… так, ми вже повернулися, ми вже трохи відійшли і трохи вгомонилися, але все ще не можемо забути наші враження від дивовижного Koktebel Jazz Festival !!….

Це абсолютно екстраординарний, ні на що і ні на кого не схожий, абсолютно мультикультурний, неочікуваний і супер-незвичайний фестиваль – неповторна перлина серед великого намиста українських музичних фестивалів.

Ми відкрили для себе стільки нових імен, зустріли стількох друзів і нарешті почули, як вони грають. Так, на фестивалі було багато іноземців, звучали різні мови, ми відчули себе на високоякісній міжнародній події.

Ще одне незабутнє враження це дорога Херсон-Щасливцеве – мабуть, це одна з найкрасивіших трас України. Ну і, обов’язково, джазова музика, спілкування і море. Таку взаємодію дуже важко буде забути.

Olesya Drashkaba:

Фестивальний відпочинок абсолютно відрізняється від подорожей або тусовок. Це, як то кажуть зовсім інший «вайб»). Якщо ви ніколи не пробували – спробуйте, якщо маєте досвід – ви мене зрозуміли. Фестиваль Koktebel Jazz Festival і невід’ємна його арт-частина ARTISHOCK-ArtFestival – моє натхнення на цілий рік! Минулого року була без цього фестивалю і ніби як і літа не було.

Цього року 18-ий фестиваль провели в Щасливцеве коло Генічевська. Нова локація, нове море, нові відчуття, АЛЕ така ж сама неймовірна атмосфера, публіка, відчуття креативу, натхнення, посмішок і свободи! Свобода тут просто розлита в повітрі – вона і в кримському повітрі, і в неймовірній відкритості волонтерів, гостей, (навіть бізнесу, який приїзджає на фест), і в несподіваних сюжетах, жартах і поворотах історій. І звісно ж в музиці і в мистецтві.

Дмитро Осика:

Це мій шостий Koktebel Jazz Festival. З часів анексії Криму, фестиваль мандрує країною, в пошуках ідеальної локації і цього року, як ніколи раніше наблизився до нашого легендарного Коктебелю, розташувавшись на Арабатці. Очікування від цього мистецького заходу завжди високі та тим радісно, що вони навіть перевершилися.

Невелика відкрита сцена в парку с.Щасливцевого і традиційно супер-якісний звук створили унікальну камерну атмосферу фестивалю.

Різноманіття музичних стилів і напрямків – це саме те, що вигідно відрізняє Koktebel Jazz Festival від інших крутих фестивалів джазової музики. Сюди приїжджають за відкриттями в музиці ті, хто постійно шукає свіжого повітря та кого надихають творчі експерименти. Особисто для мене цей фестиваль є своєрідною музичною освітою та можливістю урізноманітнити власний плей-лист.