Головна Новини

Брітні Спірс продає свої мемуари за $15 мільйонів

Видавництво Simon & Schuster планує придбати мемуари зірки за $15 мільйонів. Ще кілька видавництв намагаються отримати право на публікацію, пропонуючи більш високу винагороду. Можливо, гонорар поп діви підніметься до $20 мільйонів. У книзі, як зазначає видання DigitalMusicNews, Спірс має відверто розповісти про її сходження до слави та стосунки з родиною.

Протягом довгих років Брітні Спірс мовчала, уникаючи спілкування з пресою. Весь цей час вона перебувала під опікою свого батька, але у листопаді 2021 року суд зробив Спірс «вільною жінкою». І тепер вона має намір розповісти про все, що пережила за останні 14 років. На думку преси, таке рішення Спірс прийняла після публікації мемуарів її сестри Джеймі Лінн Спірс . В тому році сестра оприлюднила книгу «Речі, які я маю розповісти». Зірка дуже болісно відреагувала на книгу.

У пості в Instagram Брітні написала: «Вітаю з бестселером, у тебе вистачило нахабства продати книгу і говорити всяку нісенітницю, але ти, чорт забирай, брешеш. Я хотіла б, щоб ви всі пройшли тест на детекторі брехні, щоб люди побачили, що ви брешете крізь зуби про мене. Я хочу, щоб всемогутній Господь спустився і показав усьому світові, що ти брешеш і заробляєш на мені гроші. Ти сволота, Джеймі Лінн».