Скандал зі зйомками реклами у центрі міста за участю alyona alyona набирає обертів.  Про це повідомила сама реперка, опублікувавши пост у ФБ, де зазначила, що її викликають до суду у якості свідка:

Любиш кататись, то люби і саночки возити!

Дякую RedBull, які відправили техніку прибирати на площу, але тепер діло йде до суду. А ми й досі не почули ніякої публічної інформації від них про те, чи був у них офіційний дозвіл, в наявності якого вони мене запевняли.

Ми з моєю командою і підписниками добре справлялися, відмиваючи бруд і несемо відповідальність за свої вчинки. А чи зможуть тепер хейтери відмити той бруд, яким закидували мене останні 2 дні?

Нагадаємо, ще на початку тижня столична влада обурилась через перегони у самому центрі Києва. під час показового дрифту було пошкоджено бруківку на Софійській площі. У поліції повідомили, що організатори не отримали жодних дозволів на «екстермальні зйомки».Тож за фактом порушення було відкрито кримінальне провадження за статтею “Хуліганство”.

У самому вирі скандалу опинився не лише Red Bull, а й alyona alyona. Під час дрифту вона перебувала у машині у якості пасажирки, позуючи на камеру. Як тільки очевидці опублікували ролики, у мережі піднялась хвиля обурення. На початках alyona alyona не надто переймалась через купу образливих постів. Але вже за кілька днів реперка вирішала «очистити» власну репутацію, а разом з тим і Софійську площу. Адже він шин на бруківці лишилися помітні чорни смуги. Втім так просто ситуація не минеться, адже попереду ще низка судових засідань.