Лялька Барбі стала музичною продюсеркою

Барбі

Виробник іграшок Mattel презентував нову Барбі з циклу «Кар’єра року». Ляльки цієї серії випробують на собі 200 професій. Одна з них  — музичний продюсер. Саме так! Не просто співачка, а справжній бос музичної індустрії.

 — За статистикою в США 98% музичних продюсерів чоловіки, кількість жінок лише 2%. Ми прагнемо це змінити, — заявили в організації Girls Make Beats.

В Україні статистика ще гірше. Тож нова Барбі має надихнути дівчат опанувати музичний менеджмент. До набору ляльок додали ноутбук, навушники, цифрову аудіосистему. Іграшку можна замовити в інтернеті за $15.

Фанати придумали як заощадити на алкоголі.

Хлопчик

У Великобританії новий флешмоб. Відвідувачі численних фестів, відкопують свої пляшки й вихваляються «трофеями» в Мережі.

 — На фестиваль заборонено проносити свій алкоголь, а під час заходу він коштує захмарно дорого. Ось чому я ще 6 місяць назад приїхав на це поле і закопав пляшку, — розповів британським ЗМІ Росс Макфайден.

Твіт хлопця став вірусним. Виявилося, що за тією ж схемою діють сотні фанатів у всіх куточках країни. І, нарешті, вони зважилися на масовий камінг-аут.

Сувенір на згадку: шанувальники спробували вирвати з чола репера діамант за $ 24 мільйони

Діамант

Лілі Узі Верт поскаржився на те, що його мало не пограбували фанати. Під час концерту Rolling Loud він стрибнув у натовп. І відчув, що його рожевий діамант хтось намагається вирвати прямо зі шкірою (раніше репер імплантував собі камінь в обличчя замість третього ока). В останню секунду співакові вдалося перехопити прикрасу.

 — Цей камінь стоїть так дорого, що я плачу за нього з 2017 року,  — зізнався музикант.

Після інциденту, Узі Верт замінив камінь на лобі звичайною штангою. Втім, хто тепер з фанатів повірити, що вона «звичайна», а не з платини …

Михайло Поплавський відкрив в університеті факультет TikTok.

TikTok

Ректор заявив, що молодь повинна бути в тренді й прокласти свій зоряний шлях через соцмережі.

 — Моя місія — українізувати ТікТок, вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме нову історію країни. Українців повинні знати у всьому світі. Україні є чим здивувати світ, — каже Поплавський.

Навчання на факультеті буде безплатним. По закінченню дадуть диплом встановленого зразка. Тільки ось за якою спеціальністю ректор не уточнив.