Головна Новини

Рейтинг Forbes: перспективні представники музичної індустрії

Крім класичного рейтингу «100 найбагатших українців», видання останні два роки складає рейтинг «30 з 30». І днями випустила свіженький список.  При формуванні списку враховується вік (не більше 30 років) та визнання у професійній спільноті. На відміну від інших рейтингів, в цьому випадку Forbes не враховує прибуток учасників. Головне завдання — визначити найбільш перспективних підприємців, які змінюють систему, а також показати кумирів покоління Z. До списку увійшли представники кінобізнесу, спорту, маркетингу, музики тощо. Отже, найперспективніші представники музичної сфери:

1. Андрій Маркевич (30 років). Операційний директор Atlas Weekend

Цитата з візитівки Маркевича на Forbes:

— Працює в Atlas Weekend з момента його заснування у 2015 році. Тоді він був особистим асистентом засновника фестивалю Дмитра Сидоренка. Згодом виріс до операційного директора, відповідає за локації та лайнап фестивалю.

Девіз: Дрібниці створюють досконалість, а досконалість – не дрібниця.

2. Максим Сердюк (26 років), засновник онлайн-медіа «Слух»

Цитата з візитівки:

Видання з’явилося кілька років тому з ініціативи квиткового сервісу Concert.ua. Медіа пише про сучасну музику та людей, які її створюють.

Девіз: робити все з кайфом

3. Олег Псюк (27 років) Фронтмен гурту Kalush

Цитата з візитки:

Наприкінці 2019-го його реп гурт Kalush підписав контракт з американським хіп-хоп лейблом Def Jam Recordings, що входить до Universal Music Group. Дитяча мрія Псюка — фіт з іконою американського хіп-хопу Емінемом.

Головне досягнення: зробив так, що люди сприймають якісну музику українською мовою.

Р.S. Експертами у категорію «Креативні індустрії» виступили: Іван Богдан – CEO книгарні Yakaboo; Ірина Горова – CEO Mozgi Group; Олег Кохан – генеральний продюсер Sota Cinema Group; Нік Рогинець – співзасновник агентства YouTube-маркетингу beTrue.media; Сергій Созановський – співзасновник адвокатської контори «Коннов та Созановський», засновник продакшен-компанії FILM.UA.