У цьому їй допомогла не музика.

За підрахунками журналу Forbes капітал співачки перевищує 1,7 млрд доларів. Буквально за два роки Ріанні вдалося втричі збільшити прибуток, але не завдяки музиці. Нагадаємо, останній сольний альбом Ріанни вийшов ще у 2016 році. З того часу поп діва зосередилася на бізнесі. І не схибила.

Частка Ріанни в компанії з виробництва косметики Fenty Beauty становить 50% і оцінюється в 1,4 млрд доларів. Багато артистів намагалися запустити свої бренди, але більшість зазнали краху. Компанія Ріанни досягла успіху завдяки «індивідуальному підходу». Її фірма пропонує 40 різних відтінків основи під макіяж, а це вдвічі більше, ніж у провідних брендів. Ріанна дала шанс кожній жінці підібрати оптимальний варіант і красуні охоче відчинили гаманці. За перший рік косметична лінія принесла прибуток понад 550 млн доларів. Ще 270 млн доларів Ріанна заробила завдяки Savage x Fenty, що випускає спідню білизну. Й лише третя, невелика частина капіталу припадає на роялті минули хітів.

За розмірами стану від Ріанни відстає Мадонна (її капітал Forbes оцінює в 550 млн доларів), Селін Діон (455 млн) і Бейонсе (420 млн).