Ед Ширан

Співак назвав цю цифру «неймовірно шаленою».

Композиція Shape of You британського попвиконавця Еда Ширана стала першою піснею в історії, що подолала позначку в три мільярди прослуховувань на Spotify, пише NME. Йдеться про пісні із третього альбому попзірки «÷ (Divide)», яка з’явилася на стрімінгу  у січні 2017 року. І через п’ять років пісня отримала статус стала «рекордсмену». Що цікаво, спочатку Ширан навіть не планував включати цей трек до свого альбому.

—  Shape Of You насправді не призначалося для створення альбому, – зізнався співак у зверненні до фанатів на своєму Іnstagram, —  але коли я закінчив писати пісню, Бен Кук з мого лейбла сказав, що це має бути сингл, але я хотів Castle On The Hill зробити синглом. Ми випустили обидві пісні одразу, і… я помилявся.

Пісня, на яку робив ставку Ширан “Castle On The Hill” теж не погано залетіла на стримінгу —  на її рахунку понад мільярд прослуховувань (як і ще чотирьох пісень Ширана). Якщо так піде і далі наступного року ми писатимемо вже не просто про Еда Ширана, а про «сера Еда Ширана».